Referenties

1

De KJECC methode maakt denken over strategie verrassend leuk en begrijpelijk. Stap voor stap komen we tot de commerciële weg die bij ons past en succesvol is.

Ruth, Henk & Tilly de Groot
Directie team

2
Heerlijk! Geen ingewikkelde dikke rapporten maar 3 commerciële werktekeningen waarmee we direct aan de slag kunnen.

Bjorn Waterreus
Directeur
3

Toon spreekt en begrijpt de taal van het MKB en weet met zijn KJECC methode snel tot de commerciële kern te komen.

Robin & Marco Pomp
Directie team

4

Verbluffend te zien hoe snel Toon met de KJECC methode tot de kern van onze commerciële uitdaging wist te komen.

Said Arslan
Directeur

6

Comstratos heeft ons geholpen na te denken over de kracht van onze marktpositie, en hoe we die met ons verkoopteam verder kunnen verstevigen en uitbouwen. Toon is een bevlogen en gedreven professional die met zijn unieke KJECC methode in staat was iedereen te inspireren en actief mee te laten bouwen aan het verkoopproces.

Peter Keizer
Algemeen directeur

Toon has proven to be the heavy weight consultant we were looking for in this project. He has an 100% commercial DNA, and combined with a few decades of field experience, it showed us to the best design and solution in this project. Absolutely 200% satisfied and we will hire him again no doubt.

7

Met behulp van de KJECC methode hebben we voor MMCenter snel en doeltreffend ons unieke verkoopsysteem ontcijferd en ontworpen. Geweldig te zien dat de verwachte commerciële resultaten ook direct realiteit werden. Toon is een ervaren commercieel talent die de taal spreekt van de ondernemer en dit ook gebruikt in zijn advies en oplossingen.

Ing. Hartger Eikelhof
DGA

9

Mooi te zien dat KJECC ook concreet toepasbaar is voor kleine bedrijven. Een succesvolle strategie bedenken is al lastig genoeg en dan helpt het dat KJECC juist uitgaat van de simpele kern van de commerciële vraag.

Willem Vermeer
Directeur

ScreenHunter_830 Aug. 22 15.46
Toon is een echte strateeg!
Laat zich niet afleiden door de waan van de dag, en houd ten alle tijde koers. Hij overziet deskundig de verschillende bedrijfsprocessen en weet exact waar hij over praat. Naast commerciële talenten zéér veel kennis op bedrijfskundig gebied, waarin hij je met goede raad altijd bijstaat. Een fijne, oprechte, eerlijke en op en top professional! Een succesvolle ondernemer kan niet zonder een sparringspartner van dit kaliber