Herken je dit?

Je bedrijf staat misschien al een aantal jaren stevig in de markt. En mede door het succes uit de afgelopen jaren is je aandacht wat verslapt  als het gaat om de toekomstige groei. Daarnaast zie je dat er in de markt veel ontwikkelingen zijn waar je als bedrijf voor de toekomst een antwoord op moeten geven. Je wilt niet links- en rechts ingehaald worden door de concurrent die hierin wel nadrukkelijk aan de weg timmert. Je ziet dat als je zo doorgaat je marktaandeel en klanten gaat mislopen.

Eigenlijk sta je met je organisatie op een kantelpunt. Dat is een heel normaal proces waar ook ieder succesvol bedrijf regelmatig in belandt. Stel jezelf eens de volgene drie vragen om te bepalen waar je op dit moment staat met je bedrijf:

  • Weet je wel je marktpositie ten opzichte van je concurrentie? En hoe zorg je dat die minimaal word behouden
  • Claim je wel het omzetpotentieel dat voor jouw bedrijf voorhanden is? Of laat je teveel mooie kansen liggen?
  • Hoe zorg je dat de order- opdrachtenstroom onverminderd blijft binnenstromen? Heb je echt controle over je groei?

Als je als ondernemer wordt geleefd door de beroemde waan van de dag (of je heb dat gevoel) dan heb je vaak geen tijd om stil te staan bij de antwoorden die het succes voor jouw toekomstige bedrijfsgroei bepalen. En dat kan tot problemen gaan leiden.

Waarom gun je jezelf niet eens een moment om stil te staan bij de kansen van je bedrijf? En laten we dat doen op een manier die nieuwe energie geeft en de zaken niet onnodig ingewikkeld maakt.

We smeden samen een plan en verzinnen een list!

Samen met jouw ontwerpen we een uniek commercieel proces dat aansluit op het bestaande DNA en de roots van je organisatie. Zo halen we de oerkracht weer naar boven die aan de wieg stond van je organisatie. Geen vuistdikke rapporten, maar een glashelder grafisch commercieel ontwerp op 1 A3 !

Commercieel advies2

Commercieel advies

Voor een ervaren en onafhankelijke blik op uw commerciële organisatie.

KJECC BYOCC

KJECC

Een unieke 3-traps methode, brengt u doeltreffend naar commercieel succes.

Implementatie

Interim

Waar commerciële aandacht en focus voor bepaalde periode gewenst en/of nodig is.